Firma Profil

Jeg hedder Tommy Andersen, og bor i nordjylland med min familie. Jeg har altid været aktiv meget selvstændig og travlt hele tiden. Jeg har været selvstændig murermester i snart 10 år og siger aldrig selv nej til en god handel/forretning.

Jeg valgte for 8 år siden at overtage min far`s spåne-virksomhed, da den havde kørt godt i årene op til. Det jeg godt kan lide ved dette arbejde er verciteten/variationen fra mit andet arbejde. Jeg hygger og slapper af, mere med at kører med spåner, det er ikke så hårdt fysisk og skulle murerfaget gå hen og blive for hårdt, har man altid noget andet at falde tilbage på.

Jeg sælger spåner fra staben-spåner i sverige og sælger kun den ene slags spåner, fordi jeg kender produktet samt kvaliteten og prisen som følges godt i tråd med hinanden.

Jeg leverer alitd til tiden/ aftalt tid og levere ved den private landmand med heste, grise, køer, får samt rideskoler mm.

Ring for en god handel med en ægte nordjyde, hvor håndtrykket betyder noget!

Få kvalificeret gratis rådgivning og vejledning, der passer til dine behov og ønsker

Kontakt mig gerne på telefon 20 64 16 53 og lad os få en snak om, hvad du har brug for eller skriv til os på kontaktformular herunder​

+ 34 = 44